Attraktioner og seværdigheder omkring Vejlby Klit

Hele området er meget naturskønt. I Bovbjerg finder I stejlkysten, som kan benyttes til paragliding. Her finder I også nogle meget langstrakte høfder, som er velegnede til kystfiskeri. I kan også gå op i fyrtårnet og nyde den pragtfulde udsigt over Vesterhavet. Fra Bovbjerg kan I gå den ca. 5 km lange tur på diget med udsigt over Vesterhavet til den ene side samt udsigt over Ferring Sø til den anden.

I Vejlby og Vrist er der kilometervis af bred sandstrand, klitter, svømmehal, cafeteria, sommerpark med put and take, hesteudlejning, minigolf, mini crosser og dyr. Mod nord kommer I gennem Harboøre Tange til Thyborøn, som er en meget spændende havneby beliggende ved indsejlingen fra Vesterhavet gennem Thyborøn kanal til Limfjorden. Her er en af Danmarks mest børnevenlige badestrande. Desuden kan I besøge Jyllandsakvariet, Kystcentret, Fiskeriauktionen, Bunkermuseum eller spise i Den Røde hal med udsigt over havnen. I kan også komme med en kutter på havfiskeri når vejret tillader det.

Mod øst kommer I til Lemvig der er beliggende ved en vig inderst i Limfjorden. Lemvig ligger i et kuperet terræn og er en dejlig by at handle i. Her er der også restauranter, bowlinghal, 18 hullers golfbane og svømmehal. På vejen til Toftum kan I køre ind i Klosterheden med mulighed for timevis af spadsereture af afmærkede skovstier og indsamling af svampe. Toftum Bjerge er et sommerhusområde beliggende i et kuperet terræn med stejlkyst.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder omkring Vejlby Klit og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.